What would you like to find?

INSTRUMENT INOVATIV DE MEDITAȚIE

Mind Machine

Un Mind Machine folosește sunet ritmic, lumină intermitentă, câmpuri electrice și magnetice sau o combinație a acestora, pentru a modifica frecvența undelor cerebrale ale utilizatorului. Mind Machine-urile pot induce stări profunde de relaxare sau concentrare, ba chiar în unele cazuri stări de conștiință modificate, care adesea sunt comparate cu stările obținute prin meditație și explorare șamanică. Un Mind Machine funcționează cu lumini intermitente incorporate în ochelari de soare.

Ce este un Mind Machine?

Utilizând impulsuri de lumină și sunet la o frecvență specificată, acest sistem stimulează activitatea mentală a utilizatorului, ducând mintea de la o conștiința normală de veghe la o varietate largă de stări de conștiință.

Gestionați stresul, îmbunătățiți concentrarea, meditați, relaxați-vă, scăpați de stări nedorite precum furia sau frica și bucurați-vă de o experiență psihedelică  fără a utiliza droguri.

Ce face un Mind Machine?

Tehnologia luminii și a sunetului face posibilă descoperirea stării Zen și a liniștii interioare. Aceasta poate rupe stările nedorite, cum ar fi furia, frica sau neliniștea. O sesiune de Mind Machine îți va îmbunătăți cu siguranță starea de spirit.

Mind Machine-ul folosește lumini LED colorate, care duc către modele de culoare pură care se transformă și îți duce mintea în spații interesante și nemaiîntalnite. Pe măsură ce sunetul se redă, luminile pâlpâie într-o sincronizare perfectă, ceea ce adaugă o nouă dimensiune a experienței.

Beneficiile utilizării

Ajută la meditație
Antrenează focusul
Facilitează învățarea
Accesează stări de conștiință