What would you like to find?

Terapia prin plutire

Sarea Epsom

Sarea Epsom

Fiecare bazin de plutire este umplut cu 450 kg de sare Epsom. Aceasta este folosită de sute de ani pentru calitățile sale medicinale și oferă foarte multe beneficii atunci când este folosită în sesiunile de terapie prin plutire.

Beneficiile Sării Epsom

Sarea Epsom, cunoscută și sub numele de sulfat de magneziu, este ingredientul magic din bazinele noastre de plutire, această îți permite să plutești fără niciun efort. Sarea Epsom este utilizată în terapie de secole, după ce aceasta a fost descoperită într-un izvor subteran din orașul Epsom, Marea Britanie.

Oamenii au parte de o serie de beneficii pentru sănătate atunci când interacționează cu conținutul ridicat de magneziu. Printre acestea, se află următoarele:

  • Îmbunătățește pielea și părul: datorită magneziului din sarea Epsom, pielea își îmbunătățește elasticitatea și umiditatea, iar părul își mărește volumul.
  • Dureri musculare reduse: ca urmare a eliminării toxinelor și a metalelor grele din celulele corpului, durerile musculare, crampele și durerile de cap se vor reduce.
  • Stabilizarea glicemiei: deoarece magneziul îmbunătățește capacitatea organismului de a utiliza insulina, care controlează nivelul glucozei, nivelul de glicemie va ajunge la un nivel indicat.
  • Îmbunătățirea somnului: întrucât deficiența de magneziu poate fi cauza unui somn slab, după sesiunea de terapie prin plutire, vei observa un somn îmbunătățit.

Pe lânga beneficiile prezentate mai sus, Sarea Epsom este cunoscută și pentru scopurile sale cosmetice, aducând un plus frumuseții tale prin eliminarea punctelor negre, îngrijirea tălpilor, catifelarea pielii și creșterea volumului părului.