What would you like to find?

Relaxează-te!

Terapie prin plutire

Terapia prin plutire este un mijloc incredibil pentru o relaxare profundă, atât psihică cât și fizică, aceasta are o serie întreagă de beneficii, de la creativitate sporită la ameliorarea durerii cronice.

Terapia prin plutire se realizează cu ajutorul unei capsule special concepută, umplută cu apă și sare Epson. Apa și aerul din capsulă sunt încălzite la temperatura pielii, iar cu ajutorul sării Epsom dizolvată în apă, puteți pluti fără efort, iar gravitația nu va mai acționa asupra corpului dumneavoastră.

Zero Gravitație!

Scopul terapiei prin plutire este de a te elibera de suprasolicitarea senzorială pe care trebuie să o procesăm în fiecare secundă din fiecare zi. Acest mediu unic permite corpului și minții dumneavoastră să experimenteze un nivel de relaxare de neimaginat, într-un mediu cu zero gravitație.

Un Mediu Unic!

La Serenity, bazinele de plutire sunt izolate fonic, iar cu capacul închis, aveți un mediu în care simțurile dumneavoastră de vedere, sunet, atingere și miros sunt reduse semnificativ.

Acest lucru creează un spațiu incredibil și dovedit științific pentru relaxare profundă. Acest spațiu oferă o ușurare semnificativă de stres și durere fizică, precum și acces la ceea ce oamenii de știință numesc gândirea proceselor primare, care încurajează modele de gândire creativă îmbunătățite.

Relaxare profundă!

Secretul beneficiilor uimitoare resimțite de sesiunile de plutire regulate provine în mare parte din faptul că plutirea îți mută creierul în nivele de frecvență mai mici și mai relaxante. Printre aceste nivele de frecvență se află Starea Theta, acea stare între somn și trezire.

Starea Theta este de obicei asociată cu tehnici de meditație avansate și oferă o claritate imensă a gândirii și o experiență a esenței pure a ființei umane. Terapia prin plutire este un instrument care face această stare ușor accesibilă oricui. Mai jos puteți observa unele dintre beneficiile sesiunilor de plutire:

Beneficiile terapiei prin plutire:

Bunăstare Generală
Îmbunătățește somnul
Întinerește și împrospătează
Reduce frica și anxietatea