What would you like to find?

RELAXEAZĂ-TE ȘI ÎNCARCĂ-TE DE ENERGIE!

Oxygen Bar

Știai că 90% din energia ta provine din oxigen și doar 10% din alimente și apă? Ce este mai exact un bar de oxigen? Un Oxygen Bar furnizează oxigen pur oamenilor obișnuiți, la un procent mult mai mare decât aerul pe care aceștia îl respiră și le îmbunătățește viețile cu multe beneficii.

Ați experimentat vreodată un nivel scăzut de energie, schimbări bruște de dispoziție, probleme de concentrare, dureri de cap sau mahmureală? Terapia recreațională cu oxigen este cunoscută pentru faptul că ajută la stabilizarea semnificativă a acestor simptome și la îmbunătățirea vitalității, fară riscuri.

Ce face un OxygenBar?

Deci, ce face un OxygenBar? În principiu, sistemul furnizează oxigen consumatorilor săi, împreună cu un parfum opțional. Aerul pe care îl respirăm conține doar aproximativ 21% oxigen, dar un bar de oxigen este capabil să producă până la 95% aer pur, prin filtrarea gazelor atmosferice inutile care se atașează în aerul din cameră. Mirosul aromat terapeutic este subtil, natural și promovează stări și emoții pozitive.

Cum funcționează un OxygenBar? Beneficiarii plasează pur și simplu o mască peste fețele lor și primesc tratament printr-un concentrator, timp de aproximativ 15-60 minute. Lumea în care trăim este inundată de poluare inevitabilă, în special în zonele dens populate. Barurile de oxigen au fost folosite inițial în locuri precum Japonia, Mexic și America de Sud, deoarece oamenii au căutat aer purificat, dar acum au câștigat popularitate în întreaga lume și pot fi găsite în majoritatea orașelor mari. Cu un preț mic, puteți respire mult mai ușor.

Ce face un bar de oxigen pentru tine? Dintre numeroasele sale beneficii, un bar de oxigen oferă o evadare sigură de la aerul poluat! Mulți utilizatori au descoperit că oxigenul purificat are efecte pozitive asupra sănătății lor generale, inclusiv starea de spirit îmbunătățită, somnul și stările de energie.

O viață de calitate

Când vine vorba de energie, oxigenul este chiar mai esențial pentru corpul tău decât mâncarea și apa. Barul de oxigen îți satură corpul cu oxigen mult mai pur decât aerul natural pe care îl respiri! Deoarece este considerat un medicament alternativ, oxigenoterapia este, de asemenea, un mod fantastic de a combate unele afecțiuni în mod natural.

Oxigenul din sânge este esențial pentru o sănătate bună, o cantitate sănătoasă fiind cuprinsă între 96% și 100%. O cantitate mai scăzută a oxigenului din sânge ar putea duce la simptome precum dureri de cap, bătăi rapide ale inimii, dificultăți de respirație, amețeli, lipsă de coordonare, tulburări vizuale, euforie, dureri toracice și multe altele. Nu trebuie să suferiți de aceste condiții! Un bar de oxigen este un remediu natural pentru a inversa aceste simptome și pentru a aduce nivelul de oxigen din sânge la un procent sănătos.

Beneficiile tratamentului

Creșterea energiei
Reduce stresul și anxietatea
Crește performanța sportivă
Crește calitatea somnului

Prețuri

Tratament Durata Pret
Oxigen pur 97% cu arome la alegere 10 Minute 20 Lei