What would you like to find?

Terapia prin plutire

Beneficii

Petrece timp de calitate cu tine însuși

Majoritatea persoanelor spun că atunci când se află în bazinul de plutire, este singura dată când își lasă telefonul departe, lăsând grijile cotidiene și verificând starea lor internă. Terapia prin plutire ne ajută să ne conectăm cu noi înșine fără a ne distrage atenția.

Neavând grijă de mintea și corpul nostru, putem ajunge într-o stare de sănătate precară, anxietate, stres, insomnie și epuizare. Terapia prin plutire poate ajuta la remedierea unora dintre aceste afecțiuni și ne menține conectați și bine-dispuși.

O oră în bazinul de plutire ne poate ajuta să ne simțim corpul extern și intern, să ne reconectăm cu ceea ce este important pentru noi și să ne observăm gândurile. Acest lucru ne-ar putea ajuta să procesăm ceea ce se întâmplă în viața noastră, să ne gândim la lucruri dintr-o altă perspectivă sau să ne oferim timp să luăm în considerare ceea ce am putea dori să schimbăm sau cum am putea să schimbăm ceva.

Partea bună este că în timp ce folosiți bazinul de plutire pentru a vă conecta cu voi înșivă, oferiți corpului dumneavoastră un adevărat tratament în același timp!