What would you like to find?

Terapia prin plutire

Beneficii

Îmbunătățirea somnului

Tehnologia și mintea noastră hiperactivă deseori spulberă un somn bun. Prin reducerea nivelului de cortizol și permițându-ți să te deconectezi timp de o oră, plutirea poate avea un efect transformator asupra somnului tău. Este dovedit științific faptul că o oră în bazinul de plutire echivalează cu 4 ore de somn REM.

Terapia prin plutire poate vindeca sistemele care ne pot perturba somnul

Unele cauze ale unui somn slab sunt sub controlul nostru, cum ar fi faptul că bem prea multă cafea sau că ne folosim telefoanele în timp ce suntem în pat. Alte cauze, cum ar fi stresul, anxietatea sau durerea, sunt mai puțin sub controlul nostru.

Organizația caritabilă de sănătate mintală Mind a găsit legături puternice între un somn slab și anxietate. S-a dovedit științific că terapia prin plutire are un impact mai mare și mai îndelungat asupra anxietății, decât alte intervenții terapeutice. De asemenea, aceasta reduce activarea sistemelor de stres din creier și corp. Așadar, nu este o surpriză faptul că mulți dintre clienții noștri spun că au dormit mult mai bine chiar după prima sesiune de terapie prin plutire, chiar dacă nu acesta este motivul pentru care au venit să plutească.

Terapia prin plutire este un instrument minunat pentru cei care suferă de probleme acute de somn. Ședințele regulate de terapie prin plutire vor duce la un nivel mai scăzut de anxietate și stres, astfel somnul tău se va îmbunătăți.